torstai 30. heinäkuuta 2015

Micromillionsit!



Heille ketkä eivät tiedä mitä ovat Micromillionsit? Se on Pokerstarsilla oleva turnaussarja joka kestää hieman yli viikon. Jo kuten nimestäkin voi päätellä micro viittaa pieneen, kuten tässäkin. Eli: turnaukset maksavat minimaalisen sisäänoston aina yhdestä dollarista ylöspäin ja jokaisessa turnauksessa on takuupotti 10 000 - 130 000€. Toki turnausviikon pääpäivänä summat ovat hieman isompia 20 dollarin ja vähän päälle ja takuupottikin on sitten isompia 1 000 000€. Mutta turnaussarjan tarkoitus on mahdollistaa ihan tavan Matti Meikäläiset pelaamaan isosta takuupotista. Mutta tässä tuleekin sitten se iso miinus. Kun turnaukset maksavat vähän tulee pelaajiakin hirmuinen määrä yrittämään päästä pienellä rahalla vähän isompiin rahoihin kiinni.

Itse pelasin kolme Microa Turnausviikolla. Kahdessa en päässyt edes rahoille mutta yhdessä meni ihan kivasti. Pelaajia lähtöön oli 6480!! Ihan totta 6480! Huoh kuulostaa todella paljolta mutta kun nämä ovat turbo-urboja niin porukkaakin alkaa tippumaan vauhdilla kun sisäänosto mahdollisuus on loppunut. Aloitin turnauksen pelaamisen vielä kun Konsta (poikani) oli hereillä. Pelasin puhelimesta sitä samalla kun kävimme puistossa keinumassa, vaunulenkillä ja jopa samalla kun valmistin pojalle ilta puuron ja syötin sen. Pidin vähän pidemmän tauon klo 19.55 alkavalla tauolla kun silloin kylvetin pojan. Mutta sitten taas 20.15 olin puhelimen äärellä pelaamassa. Pojan laitoin nukkumaan klo 20.45. Nukuttaminen oli hieman hankalaa samalla pelatessa, mutta loppujen lopuksi kaikki meni hyvin ja poju oli täydessä unessa jo ennen klo 21! Tässä vaiheessa pelaajia oli mukana enää vaja 1000 muistaakseni ja minä olin merkeissä 20 parhaan joukossa. 

Sain laitettua turnauksen pyörimään ensimmäistä kertaa tietokoneella ja ensimmäistä kertaa pääsin oikeasti keskittymään itse peliin ilman "häiriö tekijöitä! (Nyt kaikille sosiaalityöntekijöille tiedoksi ettei poikani ole todellakaan häiriöksi, hän saa kyllä paljon rakkautta, pusuja, huomiota ja hänestä pidetään hyvää huolta. Hän on meille kaikki kaikessa!!!)

Osa varmaan ihmettelee miksi mieheni ei voinut olla pojan kanssa. Koska hän oli itse pelaamassa livepokeria ja minä yksin kotona pojan kanssa.

Turnaus jatkuu ja pidot paranee kun väki vähenee. Kun 36 pelaajaa oli jäljellä, niin minä olin merkeissä viides. Siinä vaiheessa aloin kunnolla katsomaan palkintojenjakoa. Vaikka olin päässyt 36:n parhaan joukkoon melkein 6500:sta pelaajasta en ollut tienannut tässä vaiheessa kuin vähän päälle 100 dollaria. Huh huh että otti aivoon! Ajattelin että minun täytyy siis päästä kolmen parhaan joukkoon, että pääsen edes jollain tasolla tuntipalkoilla tästä turnauksesta.

Kello oli tässä vaiheessa lähelle puolenyön kun pelaajia oli enää 15:sta, siinä vaiheessa olin merkeissä 8:ksas. Tämän jälkeen kortinkulku loppui täysin, ei tullut minkäänlaisia aloituskäsiä, ja mikään floppi ei käynyt kortteihini. Stäkkini alkoi hiipua ja hiipua. Lopuksi painoin 15 bb buttonilta A 10 suitilla. Vastassa J 9 otti isolta, ja hällä oli varaakin 100:n bb:n stäkillä ottaa :D No apuja tuli tietty vihulaiselle ja minä tipuin juuri ennen finaalipöytää. Turnaus oli osaltani kestänyt 5.5 tuntia ja mitä jäi käteen vajaa 300€ ei hyvää päivää!!!! Jos olisin ollut Sunday millionnissa yhtä hyvissä. minut olisi jollain tavalla edes palkittu siitä, nyt tuo 300€ sai lähinnä tuntemaan vihaa kun olin pelannut niin isosta pelaajamäärästä noin hyvin ja sitä ei juurikaan palkita. Toki tämä pieni sisäänosto vaikuttaa tietysti konkreettisella tavalla asiaa. No nyt kävi näin.

Tähän loppuun haluan kiittää kaikkia lukijoitani tässä vaiheessa, sillä lukijakuntani kasvaa joka viikko. Sekä saan teiltä hyvää ja positiivista palautetta joka kerta, niin ajattelin vuorostaan ”palkita” teitä. Eli laittakaa tuohon alapuolelle kommentteja mistä aiheesta haluaisitte minun kirjoittavan. Tai totta kai saa laittaa myös faceen yksityisesti jos niin on parempi. Arvon sieltä sitten seuraavan blogiaiheeni. Jos aiheita ei tule sitten jatkan vain omasta päästä kirjoittamista. 

Ainiin ja tähän loppuun Onnea Sahamiehelle ja hänen avovaimolleen tulevasta perheenlisäyksestä!!! (nyt kun se on julkista ;) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti