torstai 2. heinäkuuta 2015

Kuuden kortin omahaa


Muutama viikko sitten kun tulin junalla Helsingistä Tampereelle, niin avasin sellaisen pokerisoftan jota en ollut käyttänyt pitkään aikaan. Valitettavasti minulla ei ollut siellä paljon pelirahaa eikä mitään mielenkiintoisia pelejä mennyt eikä turboturnauksia ollut tarjolla. Päätin siis kokeilla kuuden kortin omahaa, kun rakas miehenikin pelaa sitä lajia. Pasilan jälkeen aloitin pelaamisen ja lopetin Toijalan kohdalla. Tässä ajassa olin kuusinkertaistanut sen hetkisen pelikassan. Kaikki meni niin, kuin pitikin voitin flipit mitkä kuuluikin ja sain vedot osumaan jne... Tuntui kuin printtaisi rahaa. (Pelikassassani ei todellakaan ollut nelinumeroista lukua, eikä varsinkaan sitä suurempaa.)

Kun Kimmolle kerroin, että missä lajissa olin kuusin kertaistanut kassan, hän oli tietysti vähän hämillään, kun en normaalisti netissä omahaa pelaa ollenkaan. Innostuin lajista niin, että jatkoin illalla pelaamista aluksi kaikki meni hyvin ja näytti siltä, että printtaan rahaa samalla lailla kuin junassa. Mutta sitten kuinkas kävikään; hävisin 70-30 flipin, otin uuden sisäänoston. Sitten hävisin 60-40 flipin, tämän jälkeen hävisin vielä pari vähintään 50-50 flippiä. Rahat jotka olin junamatkalla saanut pelikassaani, ne menivät vielä nopeammin vastustajille takaisin ja kaikki niin, että prosentit olivat puolellani tai vähintään 50-50, MILLÄ JÄRJELLÄ?

Sitten porukka vielä kyselee, miksi minä en pelaa omahaa kuin kotona olisi hyvä opettajakin sitä varten. Olisiko syy vaikka siinä että oma ahterini ei kestä katsella sitä, kun menen sisään paremmalla kädellä kuin vastustajani niin se ei vaan riitä. Totesin pelien jälkeen, että antaa muiden lotota kuuden kortin omahalla ketkä haluaa, minä haluan pelata pokeria muulla tavalla kuin lottoamalla. Ei siinä ole mielestäni mitään järkeä, että prefloppiin tai viimeistään flopilla mennään allit ja katsotaan kenelle sattuu parhaimmat lottonumerot tähän kierrokseen. Mutta arvostan pelaajia kenen pää sitä kestää ja pelaavat vielä voitollisesti sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti