torstai 9. heinäkuuta 2015

Pummilla Tallinnaan vol87


Huomenna tarkoitus olisi lähteä Tallinnaan kukonlaulun aikaan. Kyyti hakee minut 6.25 ja siitä 17-paikkaisella bussilla huristetaan Helsingin satamaan ja siitä paatilla Tallinnan puolelle. Meitä on tosiaan lähdössä noin 20 hengen ryhmärämä. Ryhmästä osa pelaa tosissaan ja osa vähemmän tosissaan pokeria. Saatte päättää kumpaan joukkoon minä kuulun ;)

Huomenna perjantaina on luvassa 110€ freezout turnaus ja lauantaina 20€ reba turnaus. Tämä pokerimatka on ensimmäinen poikani syntymän jälkeen (hän on 8,5kk) jos Helsingin turnausta ei lasketa. En tiedä kumpaa jänskättää enemmän minua vai miestäni joka jää pojan kanssa kahdestaan viikonlopuksi. Ei sillä etteikö Kimmo pojan kanssa pärjäisi, ihan varmasti pärjää yhtä hyvin kuin minä. Mutta minulle äitinä saattaa jossain kohtaa tulla kova ikävä tätä pientä ukkoa ja miks ei isompaakin ukkoa kohtaan. 



Turnauksien struktuurista en tiedä mitään, mutta paikanpäällä se selviää. :D Reissu on osittain ihan hupi/shoppailu reissu mutta toki mukaan mahtuu viihdyttävää pokeria. 
Vähän harmittaa, ettei pojan syntymän jälkeen ole tullut lähdettyä isommille vesille kalaan, kyllähän matkaan voisi aina hoitajan ottaa joka hoitaisi turnauksien ajan poitsua. Jos tiedät jonkun superluotettavan hoitajan joka lähtisi minimipalkalla vaikkapa ulkomaille poikaa hoitamaan, niin saa vinkata ;)

Jos olet nyt kesälomalla ja vailla tekemistä niin äkkiäkös tuonne rapakon taakse laivalla ajelehtii. Hotellihuoneita varmasti on vielä vapaana, sekä laivoja kulkee tiuhaan tahtiin, niin uskoisin jossain paatissa olevan vielä tilaakin. 

Seuraavassa postauksessa tulen kertomaan meidän reissusta tarkemmin sekä kuvia tulen julkaisemaan ja paljon ;)
Ps. Jos joku tietää missä Tallinnassa on verkkokaupan tapainen liike vinkkaa siitä kommenttiin. Ja toinen liike mitä kaipailen on hiusliike, mistä saa kampaamotuotteita ja hiustenpidenyksiä! Kiitos jo etukäteen !

Tallinnassa nähdään ! 

Tähän loppuun kuvaava biisi:
 https://www.youtube.com/watch?v=CjVEce4t4uE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti