keskiviikko 19. elokuuta 2015

Reissuhommia



Tänään on taas se päivä kun rakas mieheni lähti "rapakon taakse" pelamaan. Kimmo suuntaa Barcelonaan ept:hen ja tulee vasta 31.8 takaisin, äkkiä laskettuna  yli kymmenen päivän reissu, se tietää sitä että minun on pärjättävä pikkumiehen kanssa kahdestaan tuo rupeama. Onneksi minun isosisko (Konstan kummitäti) tulee omien lastensa kanssa meille ja taidanpa minäkin suunnata pojan kanssa omien vanhempieni luokse jossain vaiheessa, ettei elämä ala tuntumaan ihan yksinhuoltaja painotteiselta elämältä. Konstalla (meidän pojalla) on sellainen vaihe menossa ettei hän viihdy yksin hetkeäkään eli vessaankaan et voi mennä jos et ota poikaa mukaan. Tämä on kaikin puolin haastava vaihe kun mitään et voi tehdä ilman että poika olisi kainalossa tai ettei hän ole 20cm etäisyydellä. Onni on se, että oma perhe tulee apuun aina kun Kimmo on reissussa. Olisin kieltämättä hieman pulassa ilman heitä. Toki Kimmon vanhemmat auttaisivat myös enemmän mutta he ovat vielä työelämässä kiinni niin se rajoittaa heitä aika paljon. 

Vaikka nämä Kimmon reissut ovat raskaita, niin antaa se myös paljon ja nyt en tarkoita niitä suuria voittoja enkä edes niitä pienimpiäkään. Vaan välillä parisuhde kaipaa sitä että toinen on hetken poissa, sitä arvostaa ihan erilailla taas toista ja suhdetta kun joutuu olemaan erossa toisesta. Se tuo uutta kipinää aina kun toinen palaa pitkän reissun jälkeen kotiin. Aina sitä vaan jännittää kotona Kimmon puolesta miten siellä menee ja jos sattuu niin hyvä tuuri että pääsee kamerapöytään pelaamaan niin aina parempi mulle ;)

Minulla on monia ystäviä jotka ihmettelevät miten ihmeessä jaksan olla yksin Konstan kanssa, pitkien reissujen ajan. Se on vaan pakko ja kuten sanoin onneksi minulla on läheiset välit omiin sisaruksiini ja vanhempiini niin he tulevat kyllä apuun jos tarve vaatii, kaikilla ei ole sitä tukiverkostoa ympärillä ja se on todella sääli. 

Laitan tähän alle Barceloonan aikataulun ja pari linkkiä mistä saattaisi jotain turnausseurantaa löytyä. Nyt on suomalaisten kannalta todella huono tilanne kun Pokerstars ei enää maksa Administerille loistavasta raportoinnista mitään!! Kiitos Administeri näistä vuosista kun jaksoit kiertää ja kirjoittaa mukaansa tempaavia kirjoituksia! Olet vaan niin hyvä työssäsi!

Loppuun vielä kaikille suomalaisille isot tsempit Barcelonaan, teitä lähtee sinne iso porukka!! Pärjätkää nyt taas joku! Barcelona on ollut kyllä suomalaisten palaajien suosiossa turnausmenestyksissä!!! Voin mainita sen verran että 2012 Sahamies oli pääturnauksessa toinen ja Jouhki kolmas. Vuonna 2013 EPT :n pääturnauksessa Pasi Sormunen oli viides ja rakas mieheni oli toinen.

Tunnelmia EPT 2013









 
 Tässä ainakin yksi linkki mistä voi seurata suomalaisten tietä menestykseen 2015




Uusille lukijoille tiedoksi että  Blogini ilmestyy aina torstaisin klo  10-18 välillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti